Pristatome dar vieną „Gamtos ateitis“ ir „Švarūs miestai“ reportažą apie tvarumo principus kasdienėje veikloje – šįkart aplankėme picerijos tinklą „Pipita“. Sužinosite, kaip ši jauki šeimos įmonė ne tik lepina klientus skonių įvairove, bet ir rūpinasi aplinkosauga.

„Pipita“ vadovė Simona Pociūtė dalijasi savo patirtimi ir idėjomis, kaip maitinimo veikla gali būti draugiška gamtai. Picerijoje naudojami specialūs popieriai, skirti dėžėms, kad ant jų dedamos picos apsaugotų jas nuo riebalų ir nesuterštų jų bei neužkirstų kelio perdirbimui. „Pipita“ taip pat suteikia galimybę klientams, užsakant picas, patiems pasirinkti, ar užsakant maistą į namus jiems reikia papildomų įrankių, servetėlių ar maišelių – taip mažinamos perteklinių atliekų kiekis.

Simona pasakoja, kad už picos vardo slypi ypatingas ryšys tarp mamos ir dukros – tai atspindi įmonės filosofiją, kad pica yra daugiau nei tik patiekalas. „Pipita“ siekia, kad kiekvienas lankytojas jaustųsi kaip namuose, o tvarumo idėjos sklistų nuo jų virtuvės iki kliento stalo.

Dėmesys detalėms ir rūpinimasis aplinka „Pipita“ paverčia ne tik vieta pavalgyti, bet ir pavyzdžiu, kaip maitinimo verslas gali būti atsakingas ir įkvepiantis.

Kviečiame peržiūrėti reportažą apie „Pipita“ – piceriją, kurioje susijungia skonis, jaukumas ir rūpinimasis švaresniu rytojumi. Daugiau informacijos rasite adresu www.pipita.lt.

Apsilankykite įmonės svetainėje ir galbūt kils noras užsisakyti picą. Visą reportažą žiūrėkite spausdami nuorodą.