Ar kada susimąstėte, kaip švieži vaisiai ir daržovės atkeliauja iki jūsų stalo? Kartu su „Švarūs miestai“ norime atskleisti jums vieno iš mūsų klientų – įmonių grupės CITMA – darbo užkulisius, atsakant į klausimą: kaip viena didžiausių šviežių vaisių ir daržovių tiekėjų HoReCa segmentui Lietuvoje formuoja ir planuoja darbo procesus, kad greitai gendantys produktai parduotuvėje, restorane, kavinėje atrodytų lyg tik ką nuskinti iš daržo lysvės ar vaisių sodo.

Tiekimo Grandinės Optimizavimas

Mūsų reportaže – interviu su UAB „Vilniaus Citma“ Verslo plėtros vadove Jūrate Rudikiene pasakojame apie:

  • Greitai gendančių produktų pristatymo iššūkius – nuo ūkių užsienio šalyse iki Lietuvos parduotuvių, restoranų ir kavinių.
  • Nekondicinės produkcijos valdymą ir sprendimus, kurie padeda užtikrinti maisto švaistymo mažinimą.
  • Inovacijas Lietuvoje, pvz. vertikalų ūkininkavimą ir nekondicinių produktų panaudojimą kurui gaminti, siekiant tvarumo.
  • Pakuotės kelionę iš sandėlio iki galutinio vartotojo ir atgal. Ne vieną kartą.

Tvarumo Kelias

Mūsų klientus pristatantys reportažai laidoje „Švarūs miestai“ atskleidžia, kaip Lietuvos verslai prisitaiko prie aplinkosaugos iššūkių ir kaip aptarnauja klientus, kartu prisidėdami prie tvaresnės ateities kūrimo.

Baigdami dar vieną sėkmingą „Švarūs miestai“ sezoną, nekantraujame dalintis naujaisiais įkvepiančiais pavyzdžiais. Laukiame jūsų su naujuoju sezonu, kuris vėlgi bus kupinas naujų verslo sėkmės istorijų ir pavyzdžių, kaip kurti tvarų verslą ir saugią bei draugišką aplinką mums ir ateities kartoms.

Žvilgt: